Puzoterok.NET
Сайт о внедорожниках, тюнинге внедорожников, путешествиях и интересных местах, где стоит побывать

Teszt: a Chevrolet Cruze kombival olyan, mint egy körutazás

479

Teszt: a Chevrolet Cruze kombival olyan, mint egy körutazás

Sok cég – szinte mindegyik – jellemzően családi tulajdonban lévőként gyártja vagy legalábbis reklámozza egyes autóit. Azonban nagyon kevés van belőlük. Egyesek túl szélesek és magasak (például furgonok), másoknak nincs elég nagy csomagtartója és kényelmes békái az utastérben, mások pedig túl drágák. A piac egyik legjobb ajánlata jelenleg egy igazán kompakt és kényelmes mobilházra a hazánkban már népszerű Chevrolet Cruze modell kombija. A globális autó nem polgári, hatalmas rakterű és megfizethető.

Természetesen, ha autót bérel a családjának, akkor nem számíthat arra, hogy a közlekedési lámpáknál húzza, mint egy "Pernik Golf", számtalan valódi fa díszítés és rátét lesz a műszerfalon. Ez a Chevrolet egy praktikus autó, amely egy modern autó kényelmét és multimédiás kényelmét kínálja, amelyet kisebb motorral is elvihet, így kevesebbet költhet.

A bolgár utakon készült tesztváltozatban egy új, 1,4 literes benzines turbómotorral, 140 lóerővel és 200 Nm-es nyomatékkal szerelt utazókocsira tippeltem. Ezzel a 6 sebességes kézi sebességváltóval biztonságban érzi magát az úton, bár néha le kell kapcsolnia az előzés előtt. A Chevrolet minden gondolkodás és turbó "gödrök" nélkül magabiztosan lépked az aszfalton, ugyanakkor nemcsak a sofőr, hanem az utasok is nyugodtak az "utastérben" - mint egy igazi all-inclusive körutazáson. Lehetetlen alábecsülni azt a tényt, hogy még ha gyorsabban is vezet az autópályán és a városon kívül, a benzinfogyasztás nem haladja meg a 7 litert. Vagy teli 60 literes tankkal akár 900 km-t is biztonságosan megtehet - ez kiváló mutató.

A Cruze több fej- és hátsó lábteret kínál, mint bármely más autó ebben a kategóriában.

A teljes rakománytérfogat 1478 liter, ami igazán hatalmas mennyiségű poggyász befogadására elegendő. A hangerő növelése érdekében a hátsó ülést teljesen vagy részben lehajthatja egy sík felületre.

A Corvette-ihlette duplakabinos belsővel olyan stílust élvezhet, amilyen kevés családi autó rendelkezik. A műszerfal és a középkonzol ívelt vonalai egyesülve egy közös felületet alkotnak. A kezelőszervek, gombok és kezelőszervek króm díszítésűek, és lágy fényben LED-elemek világítják meg őket. A négyirányú ülések francia varrással kárpitozottak a tartósság érdekében.

A Cruze pilótafülkéje csúcstechnológiás, praktikus és vezetőközpontú. A Chevrolet MyLink rendszer nagyszerűen működik okostelefonjával. A kényelmes, 7 hüvelykes képernyőn kiválaszthatja zenéit, és lejátszhatja autója hat hangszórós audiorendszerén. A Bluetooth is elérhető kihangosított hívásokhoz.

A Cruze kombi kategóriájában az egyik legbiztonságosabb járműnek készült.

A kormányrendszer biztosítja, hogy a vezető által beállított irány 100%-ban be legyen tartva. A passzív rendszerek védik az utasokat ütközés esetén, és nagy szilárdságú acél padlószerkezetet és megerősített bukóketrecet tartalmaznak.

Az elektronikus menetstabilizáló (ESC) figyeli a kormányzást, hogy meghatározza szándékait, és automatikusan aktiválja a kipörgésgátló rendszert. A szellőző blokkolásgátló fékek a középső pedál lenyomásakor is megtartják a mozgás pályáját. Vészleállás esetén az autó érzékeli a pedálra kifejtett erőt, és szükség esetén további erőt alkalmaz.

Az elöl és hátul elhelyezkedő energiaelnyelő zónákat úgy alakították ki, hogy kezeljék az ütközést, és még erős ütközések esetén is sértetlenek maradjanak az utastérben. A légzsákok érzékelik az ütközési erőt, és a megfeleléstől függően két különböző sebességgel lépnek működésbe, maximális védelmet nyújtva.

http://www.chevyman.ru/hu/Cruze/J300 - utasítások az első generációs Chevrolet Cruze autók javításához.

Главная Микс Teszt: a Chevrolet Cruze kombival olyan, mint egy körutazás