Puzoterok.NET
Сайт о внедорожниках, тюнинге внедорожников, путешествиях и интересных местах, где стоит побывать

Fotókémek észlelték a BMW 5-ös sorozatot (2016) és a kombit

12461

Fotókémek észlelték a BMW 5-ös sorozatot (2016) és a kombit

A BMW 2016 nyarán dobta piacra az 5-ös szedán következő generációját, a kombi pedig később érkezik. Prototípusvadászaink meg tudták örökíteni az 5-ös sorozat objektívjét és belsejét, bár egy kis álcázással.

Az új BMW 5-ös sorozat belső fotói az új utastér elrendezésének részleteit tárják fel. A műszercsoport kerek műszerein részben krómozott gyűrűk találhatók, azonban a képernyőn teljesen láthatóak. Az érintőképernyő a műszerfal közepén található. A jól ismert iDrive forgatógombot az automata sebességváltó karja közelében tartották.

A vadonatúj könnyű platformnak köszönhetően, amely olyan nyersanyagokra összpontosít, mint a szén, az alumínium és a magnézium, az új BMW 5-ös sorozat körülbelül 100 kg-mal lesz könnyebb. Számos belső elemet is könnyítettek, de az általános dizájn tekintetében nincs forradalmi változás. A jelenlegi BMW sorozatot kissé átalakították, laposabb hátsó ablakkal. A Touring felállásában nincs jelentős változás.

A BMW 5-ös sorozat nem rendelkezik háromhengeres motorokkal

Ami a sebességváltót illeti, a BMW a 0,5 literes hengerblokkokból álló motorok új generációjára fogad. A motorháztető alatt a négy-, hat- és nyolchengeres egységek szíve dobog majd, amelyek 200-tól 450 lóerőig terjednek. benzinmotorokhoz. Természetesen a csúcson ismét M5. A dízelek 150-től kezdődnek, és 350 LE-ig mennek.

Norbert Reithofer, a BMW vezérigazgatója teljesen kizárta a BMW palettáján található háromhengeres motort. Ehelyett a hibrid hajtáslánc kötelező az X5-ben. Itt a BMW kétliteres, négyhengeres turbó-benzinmotort kombinál 245 LE-vel. és 350 Nm 83 kW és 250 Nm elektromotorral. 313 LE rendszerteljesítménnyel. az X5 átlagfogyasztása 3,3 liter. Az új 5-ös sorozatból egy teljesen elektromos i5 szedán fog fejlődni.

A következő Series 5 bemutatja a legújabb generációs meghajtót. Itt fedélzeti elektronika, navigációs rendszer, valamint a jármű elején található radarok és érzékelőkkel ellátott kamerák segítik az út és annak profiljának azonosítását. Az automata sebességváltó alkalmazkodik a leghatékonyabban.

Az új BMW 5-ös sorozat ismét Dingolfingban készül, de nem csak ott. Az Automobil Produktion szerint 50-70 ezer jármű gördül le a grazi Magna Steyr üzemről. Jelenleg csak néhány Mini modellt gyártanak ott - Paceman és Countryman. A BMW tavaly év elején írt alá egy vegyesvállalati megállapodást a Magna Steyrrel. A meglévő termelési létesítményeket az 5. sorozat foglalja el.

Online utasítások a BMW 5-ös E12-es autók önjavítására: https://www.bmwman.ru/hu/5er/E12

Главная Микс Fotókémek észlelték a BMW 5-ös sorozatot (2016) és a kombit