Puzoterok.NET
Сайт о внедорожниках, тюнинге внедорожников, путешествиях и интересных местах, где стоит побывать

De ce anvelopele de vară Lassa sunt apreciate în Europa

458

De ce anvelopele de vară Lassa sunt apreciate în Europa

Dacă luăm în considerare segmentul anvelopelor ieftine, atunci anvelopele de vară ale mărcii turcești Lassa merită o atenție deosebită.

Anvelopele acestui producător combină armonios calitatea înaltă, designul fiabil și prețul accesibil. Catalogul de pe site-ul https://anvelope.md/producatori/lassa prezintă o gamă largă de modele de anvelope de vară, printre care fiecare proprietar de mașină va putea găsi varianta potrivită pentru „prietenul său pe patru roți”. Toate produsele brandului turcesc sunt furnizate la prețuri foarte accesibile, cu o garanție oficială și pe termen lung de la producător, precum și livrare promptă și ieftină în Ucraina.
Gama de modele și principalele caracteristici ale anvelope Lassa Prima linie de anvelope auto de vară a mărcii turcești a fost lansată de pe linia de asamblare în 1974, la câteva luni de la înființarea Birsa Corporation. La acea vreme, întreprinderea producătorului făcea parte din Grupul Sabanci. La sfârșitul anilor 1980, firma turcă a devenit parte a gigantului japonez Bridgestone Corporation. De atunci, anvelopele de vară Lassa au fost produse folosind noi tehnologii.

Datorită designului experimental unic și lucrărilor de cercetare de laborator, producătorul turc a îmbunătățit semnificativ calitatea produselor, pe care au început să le exporte în mod activ în țările europene. Astăzi, anvelopele de vară Lassa sunt printre primele zece anvelope din UE.
Catalogul producătorului turc conține peste 400 de modele de anvelope auto care îndeplinesc cerințele stricte ale standardelor mondiale de calitate și siguranță. Sub acest brand, sunt produse următoarele tipuri de anvelope de vară:
anvelope auto standard;anvelope de mare viteză pentru mașini sport și autoturisme;anvelope pentru crossover și SUV-uri;anvelope pentru masini 4x4;anvelope cu strat radial si diagonal pentru camioane mici, microbuze;anvelope de vara pentru autobuze, camioane grele si echipamente speciale.Caracteristici și beneficii cheie ale anvelopelor de vară LassaBirsa Corporation are propriile laboratoare de cercetare și dezvoltare, un centru computerizat de cercetare și dezvoltare și facilități de producție de ultimă generație pentru a produce anvelope de vară de înaltă calitate folosind tehnologii brevetate.
Anvelopele de vară Lassa au următoarele caracteristici:
părțile dure;compoziția specializată a compusului de cauciuc;Protector în formă de Z al pereților laterali;cadru armat.Anvelopele de vară Lassa garantează confort maxim și controlabilitate ridicată în timpul mersului, aderență fiabilă la carosabil, caracteristici excelente de tracțiune. Datorită compoziției unice a compusului, este oferită o rezistență crescută și rezistență la uzură a anvelopelor mărcii turcești Lassa.

Главная Микс De ce anvelopele de vară Lassa sunt apreciate în Europa