Puzoterok.NET
Сайт о внедорожниках, тюнинге внедорожников, путешествиях и интересных местах, где стоит побывать

Lassa Snoways 4 - anvelope emblematice de iarnă la anvelope.md

395

Lassa Snoways 4 - anvelope emblematice de iarnă la anvelope.md

Magazinul online de anvelope anvelope.md prezintă cea mai recentă, a patra generație a modelului Snoways bine dovedit de la marca Lassa.

Aceste anvelope de iarnă moderne și avansate din punct de vedere tehnologic, anvelopele auto, au fost prezentate pentru prima dată la târgul din Köln 2019 ca răspuns la iernile mai calde de pe continentul european. Prin urmare, accentul pe model a fost pus pe aderența ridicată a benzii de rulare a anvelopei pe un drum umed sau pe o pistă acoperită atât cu zăpadă cât și cu zăpadă obișnuită.

\ Inovația implementată în acest model este așa-numitele pene de bloc din partea centrală a benzii de rulare. Aceștia sunt responsabili pentru stabilitatea cursului de schimb în condițiile descrise mai sus. În general, numărul de sloturi transversale mici -lamele - a fost crescută cu 10% comparativ cu modelul anterior Snoways 3.

A doua parte importantă a funcționalității anvelopei este eliminarea rapidă a apei din plasturele de contact. Banda de rulare a acestui model este simetrică, cu o dispunere în formă de V a canelurilor de drenaj. Și banda de rulare în sine este adâncă pe întreaga sa suprafață, ceea ce garantează un contact și o aderență excelentă pe suprafețele acoperite de zăpadă.

Banda de rulare a Snoways 4 are canale largi și adânci în secțiunea laterală, permițând scăderea unor volume mari de apă și zăpadă topită, astfel încât anvelopa are o protecție excelentă împotriva acvaplanării.

Anvelopa Lassa Snoways 4 folosește un compus modern din cauciuc cu un conținut ridicat de siliciu și alte materiale, care sunt responsabile atât pentru aderență, cât și pentru ca banda de rulare să fie mai moale și pentru rezistența la uzură - astfel încât elasticitatea anvelopei să nu conducă la uzură prematură.

Când este vorba de manevrabilitate pe teren umed, Snoways 4 oferă șoferilor încredere deplină și un sentiment de control stabil în virare, chiar și la viteze decente.

Drept urmare, inginerii concernului turcesc au obținut o anvelopă echilibrată, universală, care a devenit răspunsul optim la schimbările climatice. Testele independente au arătat că modelul garantează o frânare stabilă și performanțe generale ridicate de condus în condiții în care temperatura fluctuează în jurul valorii de zero grade Celsius și când zăpada cedează loc ploii, ceea ce se întâmplă foarte des în Moldova.

O anvelopă care se potrivește optim factorilor climatici din Europa, cu un compus modern și proprietăți îmbunătățite ale benzii de rulare, sfidează anvelopele de iarnă premium. În același timp, acest model, ca toate anvelopele din gama Lassa, are avantajul unui preț foarte atractiv.

Anvelope.md este distribuitorul oficial și exclusiv al Lassa în Moldova. Aici puteți cumpăra anvelope Lassa cu livrare la Chișinău și în Moldova. De asemenea, este posibil să cumpărați anvelope în credit.

Главная Микс Lassa Snoways 4 - anvelope emblematice de iarnă la anvelope.md